A irodánk szolgáltatásai közé tartozik az Ügyfelek képviselete minden biztosítást érintő helyzetben, a biztosítások megkötése, kapcsolattartás és problémakezelés az ügyfeleink és a biztosító társaságok között. 

Elérhetőségek

Working Hours

Hétfő
9.00 - 16.00
Kedd
9.00 - 16.00
Szerda
9.00 - 16.00
Csütörtök
9.00 - 16.00
Péntek
9.00 - 16.00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Választék

Független biztosítási alkuszként szerződésben állunk az összes kulcsfontosságú biztosító társassággal.

Személyes jelenlét

A biztosítási folyamat kezdetétől állunk rendelkezésére személyesen valamennyi ügyfélszolgálati irodánkban.

Megbízhatóság

Cégünk elsődleges célja az eddigi ügyfélelégedettség fenntartása minőségi szolgáltatás nyújtásával

Gyors ügyintézés

Támogatjuk ügyeinek gyors elintézését telefonon és elektronikus úton is. Valamint hozzáfér a biztosító online portáljaihoz is.

Díjtalan

Az alkusz díjazását a biztosítóktól kapja, így a szolgáltatások igénybevétele teljesen díjtalan és a biztosítási díjat sem növeli.

Szakértelem

Anyavállalatunk közel 30 éves tapasztalata garantálja, hogy ügyfeleink számára kiválasszuk a számukra legmegfelelőbb biztosítási terméket.

A Biztosítás Pontról

Irodánk a Móricz Zsigmond körtér közvetlen szomszédságában található a Vásárhelyi Pál utca 7. szám alatt.

Célunk átláthatóvá tenni a biztosítási piacot ügyfeleink számára annak érdekében, hogy vagyontárgyaikat biztonságba tudhassák.

 A irodánk szolgáltatásai közé tartozik az Ügyfelek képviselete minden biztosítást érintő helyzetben, a biztosítások megkötése, kapcsolattartás és problémakezelés az ügyfeleink és a biztosító társaságok között. 

Irodánk a 1991 óta működő, nyíregyházi közpöntű Gyémántház Kft. képviseletében működik Budapesten.

Munkánk során a lakosság és a vállalati ügyfelek magas szintű kiszolgálása az elsődleges célunk. Irodánk 12 biztosító társasággal áll partneri kapcsolatban.  

Biztosító, alkusz? – Mi a különbség?

Gyakran találkozunk azzal, hogy ügyfeleink nem tudják pontosan kivel, milyen szerződésben állnak, mi az alkusz és mi a biztosító szerepe, feladata.

Leegyszerűsítve: a biztosító, aki biztosítási tevékenységet végez, az alkusz (legyen az egy cég vagy egy független biztosítási ügynök) pedig eljár az ügyfél érdekében. Tulajdonképpen az alkusz az ügyfél érdekeinek képviselője egy biztosítás megkötése során.

Tehát a nálunk kötött biztosítás egy választott biztosítónál lesz (ő nyújta a biztosítási szolgáltatást), a Gyémántház Kft. pedig nem egy biztosító. Azaz Ön megbíz minket, hogy az Ön igényeinek az alkusza járjon el a biztosítása beszerzésében, segítsen Téged ebbe úgy, hogy az igényeit felmérve és ezeket szem előtt tartva segítsen megtalálni a legmegfelelőbb biztosítási módozatot.

Mivel jobb a Biztosítás Pont mint közvetlenül a biztosító?

  • Alkuszként több biztosító terméke érhető el egy helyen, így nem csak egy biztosító által kínált biztosításokat érheti el, van “választék” és nem kell körbe járnia az összes biztosítót a jó döntéshez.
  • Ha több biztosítása van, egy helyen kezelheti azokat. Ha van egy kötelező biztosítása az 
    • A) biztosítónál, egy casco biztosítása a
    • B) biztosítónál valamint egy lakásbiztosítás a  C)-nél, akkor nem szükséges 3 különböző helyen kezelni őket, az összes elérhető egy helyen.
  • Így a legköltséghatékonyabb. A biztosítási díj nem lesz kedvezőbb közvetlenül a biztosítónál sem, így egy alkusz segítségével találhatja meg a legjobb ajánlatot.
Our Team Members

Meet our Professional Team

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, sunt in culpa qui officia when an unknown.

Philip Larson

Sales Manager

Sarah George

Learning Officer

Robert White

Leadership Development
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás
Segítséget vagy hasznos információt szeretne? Amennyiben elakad a kötési folyamatban vagy megrendelés elküldése nélkül bezárja az oldalt, telefonszám megadása esetén munkatársunk visszahívja Önt.
1KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK
2SZERZŐDÉS KÖTÉS OKA
3SZERZŐDŐ ADATAI
4GÉPJÁRMŰ ADATAI
5KGFB BIZTOSÍTÁS ADATAI
6KEDVEZMÉNYEK - PÓTDÍJAK

Kapcsolattartási adatok

Kérjük adja meg e-mailes elérhetőségét, ahova 24 órán belül elküldhetjük az ajánlatot!

Az adatok pontos kitöltéséhez a következő dokumentumokra lesz szüksége:
- forgalmi engedély
- jogosítvány
- biztosítási kötvény (amennyiben már rendelkezik biztosítással)