A irodánk szolgáltatásai közé tartozik az Ügyfelek képviselete minden biztosítást érintő helyzetben, a biztosítások megkötése, kapcsolattartás és problémakezelés az ügyfeleink és a biztosító társaságok között. 

Elérhetőségek

Working Hours

Hétfő
9.00 - 16.00
Kedd
9.00 - 16.00
Szerda
9.00 - 16.00
Csütörtök
9.00 - 16.00
Péntek
9.00 - 16.00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásunk kiterjed a biztosítási ügyintézés minden területére.

Tekintse át az összes releváns biztosító ajánlatát 1 helyen!

A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: alkusz az a személy, aki valamilyen ügyben tárgyal, alkudozik. A biztosítási alkusz: a biztosított érdekében tárgyal, alkudozik, a biztosított és a biztosítótársaság közötti híd szerepét tölti be. 

Mindenkinek szüksége van rá, akinek van mit féltenie, és annak is, akinek az idejével és pénzével takarékosan kell bánnia. A biztosításhoz szerencsére mindenki ért, de több mint 20 biztosítótársaság imponáló termékválasztékából kiválasztani a testre szabott megoldást, nem könnyű feladat. 

“Ezt érdemes szakemberre bízni!” 

Segítségünkkel tucatnyi biztosítási ügynök meghallgatása, és több száz oldal biztosítási szabályzat tanulmányozása nélkül kapja meg az optimális biztosítások megkötéséhez szükséges információkat. A Biztosítás Pont, szakmai tudásával, piaci ismereteivel, adókímélő tanácsaival szolgálja megbízóját. 
Versenyhelyzetet teremt a biztosítók között, így alkudja ki a legkedvezőbb feltételeket.

Amennyiben jobban megszeretné ismerni cégünket és annak munkáját látogasson el a RÓLUNK oldalra.  

kotelezobiztositas
KGFB Biztosítás

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás a biztosított által a szerződésben megjelölt gépjármű üzemeltetésével mások vagyonában okozott károkra és személyi sérülések esetére nyújt fedezetet.

Érdekel
car-insurance
CASCO Biztosítás

A casco biztosítás ellentétben a kötelezővel, nem a másoknak okozott károkra nyújt fedezetet, hanem a saját autónkban keletkezet károk egy részét téríti.

Érdekel
house-insurance
Otthon biztosítás

A lakásbiztosítás segítségével Ön egyszerre gondoskodhat lakása és családja biztonságáról.

Érdekel
travel-insurance
Utasbiztosítás

Amikor külföldre készülünk, kellemes és zavartalan útra számítunk. Azonban történhetnek előre nem látható események, melyek beárnyékolják pihenésünket, és arra kényszerítenek, hogy mással foglalkozzunk, mint amivel eredetileg szerettünk volna

Érdekel
family-insurance
Életbiztosítás

Gondoskodjon saját és családja jövőjéről! Az életbiztosítási módozatokból a biztosítók rendkívül széles és folyamatosan bővülő termékskálával rendelkeznek.

Érdekel
business-insurance
Vállalati biztosítás

Válassza ki segítségünkkel a vállalatának megfelelő biztosítást. Legyen az vállalati vagyon, tevékenységi vagy szakmai felelősség vagy egyéb kockázati biztosítás.

Érdekel

Nem találja amit keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás
Segítséget vagy hasznos információt szeretne? Amennyiben elakad a kötési folyamatban vagy megrendelés elküldése nélkül bezárja az oldalt, telefonszám megadása esetén munkatársunk visszahívja Önt.
1KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK
2SZERZŐDÉS KÖTÉS OKA
3SZERZŐDŐ ADATAI
4GÉPJÁRMŰ ADATAI
5KGFB BIZTOSÍTÁS ADATAI
6KEDVEZMÉNYEK - PÓTDÍJAK

Kapcsolattartási adatok

Kérjük adja meg e-mailes elérhetőségét, ahova 24 órán belül elküldhetjük az ajánlatot!

Az adatok pontos kitöltéséhez a következő dokumentumokra lesz szüksége:
- forgalmi engedély
- jogosítvány
- biztosítási kötvény (amennyiben már rendelkezik biztosítással)